Sugestie

 vineri, 5 februarie 2010

Ma uitam acum ca scrie in dieta ca de nu esti multumit cu cat dai jos poti renunta la o zi de carbohidrati, eventual o inlocuiesti cu una de legume-amidon. Ei, chiar asa disperata n-am ajuns, mai ales ca am citit si ca sunt oameni care n-au inceput sa slabeasca decat dupa prima zi doar cu apa. Si eu am slabit 5 kg in trei saptamani, chiar nu am de ce ma plange, zau asa.

5 comentarii:

Elena Toma 6 februarie 2010 la 12:15  

Vroiam sa te felicit. Chiar ca nu e cazul sa faci schimbarea asta cu inlocuirea zilei de carbohidrati. Mie mi se pare ca merge bine dieta. Nu trebuie sa fie spectaculos, ci sa memoreze organismul ce se intampla. Se mai revolta el si sta pe loc o perioada, dar dupa o vreme se obisnuieste. Acveasta dieta nu este una a constrangerilor, cat a rabdarii. Mie mi se pare un mod de viata acum. Nu-i problema ca ai depasit cele 200 de grame, cand vei stagna mai mult timp, micsoararea portiilor va fi o solutie de repornire a scaderii in greutate. Oricum, bafta in continuare!
PS felicitari ca tii acest jurnal, am incercat si eu, dar uit mereu si imi da blogul peste cap. Cred ca o sa fac si eu ca tine si voi face pagina separata cu dieta... dar nu ma simt in stare...

fimere 7 martie 2010 la 03:36  

hello
I offer a price on my blog to celebrate the arrival of spring
good weekend

Betty Bake 12 septembrie 2010 la 06:31  

thanks for following my blog :)
have a great sunday

Betty Bake blog :)

C.T 23 octombrie 2010 la 23:03  

Te felicit pentru ca doresti sa fii supla si sanatoasa , dar inainte de toate ar trebui sa Schimbi total stilul de viata consumand numai produse naturale.- ultima masa sa fie inainte de ora 18,- si sa ai un crez precum" Organismul meu ...(numele)...s-a stabilizat la greutatea de (cate kg. doriti)" Aaceaasta formula se spune dimineata cand va treziti si seara inainte de culcare de 21 de ori.Ea se poate repeta si in cursul zilei pentru ca celulele organismului sa lucreze in acelasi scop. Deci se intelege ca ele au o memorie si asculta aceste zise "rugi" Imi cer scuze daca am deranjat.

Maria 14 septembrie 2012 la 23:28  

Sper să te transformi încetul cu încetul într-o femeie care să te mulțumească!

Trimiteți un comentariu

Cine e alaturi de mine

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP